Suze Sanders op het feest van haar broer

Suze Sanders is een van onze nieuwe blogschrijvers met afasie. In deze blog schrijft zij over het feest van haar broer.

Gezin

1 december 2019, was mijn oudste broer jarig. Hij is 77 jaar geworden, maar erg sportief. Hij wandelt en fiets graag en hij is slank. Zijn vrouw is overleden aan dementie.

Ik kom uit een gezin van 9 kinderen, ik ben de jongste en niet de verwendste 😉
Mijn moeder en mijn andere broer zijn overleden aan het bekende CVA.

Het feest

We waren uitgenodigd in een restaurant. Eerst koffie met een gebakje en felicitaties uitgebracht. Er waren familie, maar ook vrienden en vriendinnen en buren.
Het geluid was ‘hol‘ en ‘lawaai‘, en veel geroezemoes. Ik kon de man, die tegenover me zat, niet horen wat hij zei.

Bowlingkelder

Even later waren we uitgenodigd om te gaan bowlen, in de kelder van het restaurant. Ik heb angst om van de trap af te vallen. (Zelfde heb ik met een roltrap, vre-se-lijk.)

Eindelijk was het ‘lawaai’ wat minder in de bowling-kelder. Niet om het een of ander, maar ik denk dat ik de beste was van de vrouwen-bowling 😉 Gaat om niets, maar het was wel leuk en gezellig.

De schoenen weer aangetrokken en naar boven het restaurant in. Eerst wat gedronken te hebben, nam ik zalmfilet!! Daarna, als dessert, chocolade verrassing….dat is zo heerlijk, kun je me van wakker maken. Chocolade stimuleert je hersenen, is mij gezegd, dat eet ik graag 😉

Moe maar voldaan

De meeste mensen gaan weg en zat ik met mijn familie te praten, dat het gezellig was.
Weer thuis, een beetje moe maar voldaan. De volgende dag, heb ik rustig aangedaan. Maar……3 december is het tijd om te gaan fitnessen.

maandag 16-12-2019

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie