Vijf goede redenen om deelnemer van AfasieNet te worden/blijven

AfasieNet heeft ervoor gekozen dat vanaf nu alle kennis op het terrein van Afasie zo breed mogelijk toegankelijk is.

Verspreiding van kennis onder professionals en mensen met afasie draagt immers bij aan een betere behandeling en verhoging van de levenskwaliteit van mensen met afasie. Wil je als professional lid worden van AfasieNet, dan vragen wij vanaf 2016 een jaarlijkse bijdrage van € 100,- om het netwerk inclusief het beheer van de website te kunnen bekostigen.

En dit zijn 5 goede redenen om lid te worden of te blijven van AfasieNet:

1.     AfasieNet is het enige netwerk in Nederland en Vlaanderen waar kennis over afasie gedeeld wordt tussen wetenschappers, behandelaren en mensen met afasie.

2.     AfasieNet zorgt ervoor dat je andere collega’s kunt ontmoeten, geïnspireerd wordt op je vakgebied, ervaringen kunt uitwisselen. Het verrijkt je vak waar je voor gekozen hebt en het verbetert de zorg aan mensen met afasie. En daar gaat het jou toch om.

3.     AfasieNet organiseert jaarlijks een tweedaagse conferentie waarin de laatste wetenschappelijke inzichten worden gedeeld, waar je collega’s ontmoet in een uitnodigende omgeving. Deelnemers aan AfasieNet krijgen een korting van maximaal € 60,-  op de inschrijfkosten voor deze conferentie.

4.     Als deelnemer krijg je zonder verdere kosten de beschikking over een eigen websitepagina waarop je professioneel profiel is terug te vinden. Voor behandelaars met een eigen praktijk een goede manier om snel vindbaar te zijn op de website van AfasieNet. En dat straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Voor behandelaars werkzaam in een instelling is de eigen websitepagina een manier om de kwaliteit van zorg van de instelling en van je vak als afasiebehandelaar te laten zien.

5.     Toegang tot een besloten forum waarin je met collega’s en andere professionals kunt ‘praten’ over vragen en dilemma’s die je in je wetenschappelijke of behandelpraktijk tegen komt.

Kortom: een kleine jaarlijks investering met een groot rendement!

zaterdag 12-12-2015

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie