Vacature bij Revalidatie Friesland

Bij de afdeling volwassenrevalidatie van Revalidatie Friesland is een vacature voor een klinisch linguïst voor 16 uur per week.

De functie

De volwassenenrevalidatie is verdeeld in klinische en poliklinische revalidatie. Daarin wordt interdisciplinair samengewerkt.

De functie van klinisch linguïst is gericht op het leveren van een bijdrage aan de optimalisering van het functioneren van de patiënt in het dagelijks leven door middel van (neuro)linguïstische diagnostiek bij patiënten met neurologische taal- en spraakstoornissen. De klinisch linguïst verzorgt een deel van het linguïstisch onderzoek, interpreteert de onderzoeksresultaten en draagt zorg voor de bijbehorende rapportage. Aan de hand hiervan geeft de klinisch linguïst advies over verdere diagnostiek en behandeling.

Daarnaast coacht de klinisch linguïst de logopedisten gedurende de behandeling van de patiënt en maakt de klinisch linguïst deel uit van het afasieteam. Verder is de klinisch linguïst actief betrokken bij recente internationale ontwikkelingen in hetvakgebied en deelt hij/zij deze kennis met de collega’s. De begeleiding van MA studenten neurolinguïstiek voor stage en scriptie maakt onderdeel uit van de functie.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een samenwerkingsgerichte persoon die aantoonbare ervaring heeft met patiënten met NAH en eventueel progressieve neurologische aandoeningen. Belangrijke competenties zijn analytisch, flexibel, communicatief vaardig en klantgericht.

Verder vragen wij:

  • een afgeronde opleiding neurolinguïstiek of spraak-/taalpathologie
  • een afgeronde HBO-opleiding logopedie, aangevuld met relevante werkervaring.

Wat bieden we jou?

Een boeiende en afwisselende functie met ondersteuning door een senior-klinisch linguïst. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor 23 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen: salaris conform FWG functiegroep 60, eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wil je meer weten?

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Inge Huigen, hoofd behandeleenheid volwassenen, telnr.: 088-5801580.

Kom jij ons team versterken?

Je sollicitatie kun je vóór 10 december 2018 sturen aan Revalidatie Friesland via https://www.revalidatie-friesland.nl/werken-bij/vacatures/

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure. Bij aanstelling vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.

Geef een reactie

dinsdag 27-11-2018

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot