Aankondiging: 1e NAH-congres in Vlaanderen

Op 24 september vindt het eerste NAH congres in Vlaanderen plaats. Het congres wordt georganiseerd door de NAH-Liga en Sig. Meer informatie over het programma volgt eind maart 2020. Het is mogelijk om wetenschappelijke posters in te dienen.

Het NAH-congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH.

We mikken op een veelzijdig publiek: professionele zorg- en hulpverleners, maar ook personen met NAH én hun familie. En verder iedereen die bij NAH betrokken is, ook de beleidsverantwoordelijken.

Wat staat er op het menu?

Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle sessies over NAH-gerelateerde thema’s. Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld, maar ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord. Hun getuigenissen zorgen voor peper en zout.

Verder is er een informatiemarkt, een posterbeurs, veel mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting, en een stille ruimte voor wie zich even wil terugtrekken.

Er is accreditering voor artsen voorzien. De activiteit zal ook in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille en Pro-Q-Kine.

Het programma en mogelijkheid tot inschrijving komen eind maart 2020 online. Hou de website van Sig in de gaten.

Oproep voor wetenschappelijke posters

De NAH-Liga en Sig roepen op om posters in te dienen die aansluiten bij de thematiek van dit congres. Inzendingen kunnen gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek of op klinische praktijkervaringen. Posters zijn niet bedoeld om uw organisatie voor te stellen, daarvoor voorzien we een informatiemarkt (meer info hierover volgt later).

Geïnteresseerd? 

Dien dan uw abstract of poster in (uiterlijk tot 1/8/2020). Het organisatiecomité zal de ingediende voorstellen beoordelen en zo spoedig mogelijk feedback bezorgen.

Maak een abstract van ca. 250 woorden.
Vermeld duidelijk uw contactgegevens.
Stuur dit alles naar vanessa.de.grauwe@sig-net.be

Als uw voorstel weerhouden is, krijgt u de nodige praktische richtlijnen voor de postersbeurs zelf.

maandag 10-02-2020

in categorie:

Geen reactie

Geef je reactie

Laatste reacties

Webshop

  • Bestel online voorlichting, spel- en oefenmaterialen, de Afasie Nieuwslezer, Top! 2Games, Top! Woordvinding en meer.

    Webshop

Als deelnemer heb je toegang tot

Steun Stichting AfasieNet
met een donatie